18 Haziran 2013 Salı

SERGİMİZ

Bu yayını çok keyifle yazmak isterdim fakat şu ara ailecek yaşadığımız sağlık sorunları ülkemizin içinde bulunduğu durum vs ehh keyif bırakmasada insanda yinede paylaşıyorum arkadaşlar yakında çok fazla hazırlanamadığım sergim var bu benim ilk sergim canım arkadaşım Elifle ortak sergimiz müthiş olmasını isterdim ama dediğim gibi bazı planlanmamış şeyler yaşıyorum neyse beklerim tüm dostları iyi kötü hepsi el emeği olan ürünlerimiz Vakıf Eserleri Müzesinde görücüye çıkarıyoruz.
Çok sevgiyle kalın umarım herşey güzel olacak...

2 yorum:

  1. Bloğunuzla ilgili bir şey soracaktım, ço üretken birisiniz bloğunuzdan belli oluyor, sergi açacak kadar sevdiğiniz çok belli yaptığınız şeyi...Aynı sizin bloğunuz gibi bana ait olan bir site hakkındaki olumlu veya olumsuz görüşlerinizi merak ediyorum, acaba diyorum inceledikten sonra sitem hakkında görüşlerinizin olduğu bir yazı yazabilir misin.

    Olumlu veya olumsuz bir yazı olabilir siz nasıl isterseniz. Dilerseniz yazıyı ben de yazabilirim siz kendi dilinize göre değiştirebilirsininiz. Benim için olumlu da olsa olumsuz da olsa çok güzel bir destek olur...

    Şimdiden teşekkürler.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bu arada mail adresim

    zumrutkarakin@gmail.com

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz

Keyifli Gezmeler

Details